BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Reményeink szerint 2023-ban azon szerencsések között volt, akiknek jutott jegy a BISZ Elemzői Klub (BEK) rendezvényünkre, és így már tudja, mit várhat a konferenciától. Bízunk benne, hogy idén is találkozunk. Amennyiben nem járt még a konferenciánkon, ígérjük, hogy egy prémium rendezvényt, teltházat, nagyon jó szakmai műsort, valamint kiváló előadókat fog kapni.

2024-ben ismét megrendezzük a BEK-et, amely most jubileumi esemény lesz, hiszen idén 30 éves a BISZ Zrt.  A rendezvényen a bankszektor vezetőit, vezető szakértőit látjuk vendégül, így mind az előadói kör, mind a közönség magas kvalitást képvisel majd. A BEK nem sajtónyilvános esemény, amely sokkal szabadabb előadásokra és beszélgetésekre ad lehetőséget.

A BEK30 2024. október 9-én 8:45 – 16:00 óra között kerül megrendezésre.

Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia

Az évfordulós eseményre jubileumi műsort tartogat a rendezvény. Idén három szekció kerül napirendre:

  • Az „Együttműködés, kölcsönhatások, jövőkép” szekcióban a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Magyar Nemzeti Bank, és a Bankszövetség előadásaira és panelbeszélgetésére kerül sor.
  • Lakossági hitelpiacról szóló szekció szakmai értékelésekkel és beszélgetésekkel.
  • A harmadik szekció a fenntarthatóságról szól, ahol több oldalról kerül megvilágításra a jelenlegi helyzet és a jövő.

Az nap folyamán pörgős, lényegre törő előadásokra és izgalmas szakmai beszélgetésekre lehet számítani, ahol Ön is kötöttségek nélkül tud kérdezni. Természetesen a születésnapi torta sem marad majd el.

Várjuk a rendezvényünkön!

A programot és a jelentkezési lapot csatoltan találja.

Felhívjuk figyelmét, hogy rendkívül kedvezményes jelentkezésre szeptember 6-ig van mód, és lehetőséget biztosítunk csoportos kedvezmény igénybevételére is. A korlátozott részvételi létszám miatt a jelentkezések a beérkezés sorrendjében kerülnek elfogadásra és visszaigazolásra.

Reméljük, Önnel is találkozhatunk a konferencián.

Érdeklődés esetén a rendezveny@bisz.hu e-mail címen, vagy a +36-70-513-4394-es telefonszámon várjuk a megkeresését.