BISZ Központi Hitelinformációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Társaságunk folyamatosan figyelemmel kíséri a hitelezéssel kapcsolatos piaci tendenciákat, a finanszírozási környezet változásait. Az online finanszírozás elindulása, illetve az interneten igényelt személyi kölcsönök számának növekedése megkívánja, hogy KHR adatok a jelenlegi üzemidőn túl is elérhetők legyenek. A BISZ Zrt. reagálva a piaci változásokra az adatok elérésével kapcsolatos üzemidőt több lépcsőben kívánja növelni. Ennek első lépcsőjeként 2019. január 1-től bevezetésre kerül a nyújtott üzemidő, amely miatt a KHR adatok elérése (hitel-jelentéssel történő lekérdezése) a következők szerint módosul:

– ALAP ÜZEMIDŐ minden nap 7:00 – 21:00-ig (kivétel ünnepnapok és munkaszüneti napok),
– NYÚJTOTT ÜZEMIDŐ minden nap 21:00 – 24:00-ig (kivétel ünnepnapok és munkaszüneti napok)

Az adatok a változtatás következtében 17 órán keresztül lesznek elérhetők. A BISZ Zrt. az adatelérésre vonatkozó üzemidő további változtatásának ütemét a piaci igényekhez, illetve a plusz üzemidő tapasztalataihoz igazítja.
A teljes változással kapcsolatos üzleti szabályokat, és a nyújtott üzemidőben alkalmazott díjakat a HDR-ben publikált Üzletszabályzatunk és H-1 Hirdetményünk tartalmazza.
A BISZ Zrt. Tájékoztatási szolgálata változatlan nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésre.